ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ WALLBOX DUO 2x7.4kW - Enelion
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ WALLBOX DUO 2x7.4kW - Enelion

Σταθμός φόρτισης αυτοκινήτου 2x1,4kW έως 2x7.4kW

1.661,60 € (με Φ.Π.Α.). 1.340,00 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Αγορά με πιστωτική και έως 12 άτοκες δόσεις 
Μήνες
830,80 €
το μήνα
check Κατόπιν Παραγγελίας / Παράδοση 15 με 20 εργάσιμες ημέρες

Με δύο υποδοχές φόρτισης, ο Wallbox Duo σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε δύο οχήματα ταυτόχρονα με έως και 7,4W το κάθε ένα. Τα δύο σημεία φόρτισης ελέγχονται από κοινή οθόνη και αναγνώστη καρτών RFID και είναι εξοπλισμένος με Dynamic Load Balancing στον βασικό εξοπλισμό για αποφυγή υπερφόρτωσης της παροχής. Μπορεί να ενσωματώσει πλήθος επιλογών όπως μονάδα επικοινωνίας, μετρητή MID και βαθμίδα προστασίας από ρεύματα διαρροής Τύπου Β, προσφέροντας έτσι ένα πραγματικά πλήρες πακέτο δυνατοτήτων για οποιαδήποτε οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Περιλαμβάνεται προστασία DC .

Μπορει η ισχύς να προγραμματιστεί βάση της παροχής που έχετε και της απόδοσης που θέλετε.

Charging Power 1.4 kW – 7,4 kW per socket
Vehicle Connection Two Type 2 sockets with interlock
OLED screen/ RFID/ Buttons As Standard
Energy Meter Built in
Certified energy meter MID With additional fee – integrated in the device
RCM B With additional fee – integrated in the device
IK Class IK 10
IP Certification IP 54
Working Temperature -25C / 55C
Network of Devices Built-in Enelion Chain
Dynamic distribution of available power  (DLB) As Standard – Between the device sockets
Smart Functions Requires the Bridge module
OCPP Protocol Requires the Bridge module
Remote Management Requires a Bridge module and Enelink
Adjustments DTB software and RFID card
Dimensions W x H x D 390 x 250 x 156 mm

Two sockets in a charger 1 300x300 

Δύο παροχές σε έναν σταθμό φόρτισηςΟι ανάγκες ταυτόχρονης φόρτισης δύο οχημάτων οδήγησαν στη δημιουργία του Wallbox Duo. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να αλλάξετε ρυθμίσεις και κατάσταση φόρτισης. Τώρα μπορείτε να έχετε ένα επιπλέον σημείο φόρτισης με σημαντικά χαμηλότερο κόστος ανά σημείο.

Ανθεκτική κατασκευή
Με περίβλημα κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, και οθόνη προστατευμένη με σκληρυμένο πλαστικό, ο Wallbox ξεχωρίζει για την μοναδική του εμφάνιση η οποία αντέχει στο χρόνο και σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες.

 Aluminium casing 300x300

 


 

 obrazek1 300x300 

 OLED displayΟ φορτιστής διαθέτει οθόνη γραφικών τεχνολογίας OLED, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να λαμβάνει άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία φόρτισης. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για δημόσια σημεία φόρτισης.
Ελέγξετε την κατάσταση φόρτισης, την κατανάλωση ενέργειας και πάρτε τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σας.


 

Εξελιγμένο σύστημα φωτισμού LED
Τα led του Enelion Wallbox συνδυάζουν την ευχρηστία με την αισθητική. Χρησιμοποιώντας μεγάλη παλέτα χρωμάτων και προηγμένα animations, μπορείτε να αναγνωρίσετε εάν ο φορτιστής είναι διαθέσιμος, φορτίζει ή είναι κατειλημμένος.

led signalling 300x300


Υποδοχή Type 2 με κλείδωμα
Η συσκευή διαθέτει μια υποδοχή Type 2 με κάλυμμα. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το δικό του καλώδιο φόρτισης. Η προηγμένη διαχείριση κλειδώματος καλωδίου προσφέρει επιλογή είτε για μέγιστη ασφάλεια ή για ευκολία, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής. 

obrazek3 300x300


 powerset 262x300 

 Ισχύς σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 
Η μέγιστη ισχύς του σταθμού φόρτισης δεν είναι περιορισμένη κατασκευαστικά και μπορεί να ρυθμιστεί κατά την αγορά, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, για λειτουργία σε μονοφασικό ή τριφασικό δίκτυο. Το ρεύμα φόρτισης κυμαίνεται από 6 έως 32 Α και η ισχύς από 1,4 έως 22 kW. Όπως το χρειάζεστε!


Αναγνώριση με RFID

Ο ενσωματωμένος αναγνώστης RFID επιτρέπει την αναγνώριση του χρήστη. Η καθιερωμένη τεχνολογία καρτών Mifare παρέχει δυνατότητα διαχείρισης της πρόσβασης χρήστη. Χρησιμοποιήστε τις ομάδες καρτών εκτός σύνδεσης (Offline Card Groups) και δώστε στους χρήστες σας πρόσβαση σε πολλούς φορτιστές χωρίς να τους συνδέσετε στο Διαδίκτυο. Για να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή στο σπίτι σας απενεργοποιήστε το RFID για να ξεκινήσει η φόρτιση αμέσως μετά τη σύνδεση (λειτουργία Plug & Charge).

 RFID 300x208


 RCM B Protection 300x187 

 Προστασία RCM B
Οι τοπικοί κανονισμοί ορίζουν ότι πρέπει να χρησιμοποιείται προστασία από διαρροές συνεχούς ρεύματος. Για να αποφύγετε μια δαπανηρή αγορά ενός διακόπτη προστασίας διαφορικού ρεύματος Tύπου B επιλέξτε την προαιρετική μονάδα Enelion Rcm B.


Ενσωματωμένος μετρητής

Το Enelion Wallbox χρησιμοποιεί δικό του σύστημα μέτρησης ενέργειας που επιτρέπει τη χρήση προηγμένων αλγορίθμων διαχείρισης ισχύος. Για την εφαρμογή λειτουργίας χρεώσεων υπάρχει δυνατότητα προσθήκης πιστοποιημένων μετρητών ενέργειας MID.

 Energy measurement 300x238


 chain 300x221 

Εύκολη σύνδεση σε δίκτυο σταθμών φόρτισης

Οι σταθμοί φόρτισης Wallbox μπορούν εύκολα να συνδεθούν μεταξύ τους σε δίκτυο με τη χρήση ενός απλού καλωδίου, χάρη στη λειτουργία Enelion Chain. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους συνδεδεμένους σταθμούς φόρτισης:

  • Να κατανέμουν μεταξύ τους τη διαθέσιμη ισχύ με τη λειτουργία DLB (Dynamic Load Balancing)
  • Να συνδέονται όλοι στο διαδίκτυο και να αποκτούν δυνατότητες έξυπνης διαχείρισης, με μία μόνο μονάδα επικοινωνίας Bridge module
  • Να αποκτούν τη δυνατότητα Energy Guard για έξυπνη διαχείριση της διαθέσιμης ισχύος, που βοηθά στην αποφυγή υπερφορτώσεων και επιτυγχάνει βέλτιστη εκμετάλλευση της ισχύος για μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης

Μονάδα επικοινωνίας Bridge Module – Η “γέφυρα” για νέες δυνατότητες!
Αυτή η μονάδα προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες έξυπνης διαχείρισης και όλα τα πλεονεκτήματα της Online σύνδεσης μέσω του πρωτοκόλλου OCPP 1.6.

Ανακαλύψτε την ευκολία του απομακρυσμένου ελέγχου μέσω εφαρμογής κινητού ή δυνατότητες διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης Enelink. 

 enelion bridge 300x253 

 

3800140074